Martina Trboglav Podvorac

Martina Trboglav Podvorac

psihologinja i supervizorica psihosocijalnog rada

Biografija

Nakon 15 godina rada u području organizacijskog i osobnog razvoja, 2022. otvara svoju Privatnu psihološku praksu Corium i Centar za perinatalnu psihologiju i rano roditeljstvo.

Vlastito iskustvo triju poroda i majčinstva ju odvodi na put otkrivanja perinatalne psihologije, koja proučava prvih 1000 dana života. Radi s majkama i obiteljima, donoseći im podršku u raznim izazovima poput prenatalne i postporođajne depresije i anksioznosti, postporođajne psihoze, porođajne traume, gubitaka, teškoća u roditeljstvu i partnerskim odnosima nakon dolaska bebe. Sukreatorica je „Psihologije poroda i roditeljstva“, programa prenatalne edukacije i psihološke pripreme za porod i rano roditeljstvo. Pokreće podcast „O prvih 1000 dana života“ gdje donosi ova znanja i stvarne priče, s ciljem podizanja svijesti o važnosti perinatalnog perioda.  

Hipnoterapeut je i EMDR terapeut te NLP trener i coach, nastavljajući svoj razvoj u području somatske perinatalne psihologije. Članica je Američke asocijacije za prenatalnu i perinatalnu psihologiju i zdravlje.